Izvor: Blic, 12.Feb.2024, 07:52

"SNS NEĆE NESTABILNU VEĆINU" Evo šta se dešava nedelju dana pre konstitutivne sednice skupštine i hoće li Beograđani na nove izbore

Nedelju dana pre konstitutivne sednice skupštine u Beogradu i dalje nije izvesno da li će doći do formiranja vlasti u Beogradu ili ponavljanja izbora. Branimir Nestorović, lider pokreta "Mi, glas iz naroda", ponovio je juče stav da bi trebalo ići na nove izbore, s druge strane Dragan Đilas, predsednik SSP-a, pozvao ga je da se odmah učlani u SNS. Analitičari smatraju da će ponavljanje izbora u Beogradu zavisiti, pre svega, od procene SNS-a da li će imati stabilnu većinu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.