SNS: Mogući prevremeni izbori u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Dec.2013, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Mogući prevremeni izbori u Novom Sadu

Gradski odbor (GO) Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu doneo je odluku kojom se javnost i koalicioni partneri obaveštavaju da Srpska napredna stranka ubuduće neće po svaku cenu da bude vlast u Gradu, odnosno da neće dozvoljavati neodgovorno ponašanje pojedinih partnera SNS u Novom Sadu, saopštio je danas GO SNS Novog Sada. Iz SPO-a  poručuju da će podržati "i pridružiti se odluci SNS" u vezi sa prevremenim izborima u Novom Sadu, "kakva god da bude". Novosadski odbor DS ocenio je, pak, da je najava mogućih vanrednih izbora u gradu "potvrda svega o čemu su funkcioneri Demokratske stranke u Novom Sadu govorili mesecima u nazad". LSV je poručila da je spremna za vanredne izbore u Novom Sadu, ali da pre njihovog raspisivanja mora doći do "konačnog obračuna sa kriminalnim grupama i nakupcima glasova".
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Mogući izbori u Novom Sadu

Izvor: Mondo, 25.Dec.2013

Novosadski odbor Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je danas da neće po svaku cenu da bude vlast u tom gradu i..

Nastavak na Mondo...

Milivojević: Isterivanje SPS-a na čistac i poruka Pajtiću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Dec.2013

Poruka novosadskih naprednjaka da "neće po svaku cenu da budu vlast u Gradu, odnosno da neće dozvoljavati neodgovorno ponašanje pojedinih partnera" je, prema oceni kolumniste "Danasa" i analitičara Cvijetina Milivojevića, pre svega upućena najvažnijem koalicionom partneru SPS-u.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.