SNS: Mišković i Đilas neće nas sprečiti u borbi protiv korupcije

Izvor: Kurir, 25.Okt.2012, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Mišković i Đilas neće nas sprečiti u borbi protiv korupcije

Srpska napredna stranka pita kada, gde i kome je Aleksandar Vučić ponudio bilo kakvu funkciju u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Republike Srbije i zašto Mišković i Đilas prikrivaju svoje vlasništvo u dnevnom listu Pres

BEOGRAD - Srpska napredna stranka saopštila je danas da su potpuno neistiniti navodi u dnevnom listu Pres o trgovini te stranke mestima u diplomatiji i lokalnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << samoupravi i za to optužila Miroslava Miškovića i Dragana Đilasa, za koje tvrdi da su stvarni vlasnici tih novina.

Srpska napredna stranka, u saopštenju svoje Pres službe, pita "kada, gde i kome je Aleksandar Vučić ponudio bilo kakvu funkciju u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Republike Srbije", kao i zašto Mišković i Đilas prikrivaju svoje vlasništvo u dnevnom listu Pres.

Srpska napredna stranka navodi da neće dozvoliti da pojedinci, ma koliku finansijsku i političku moć imali, unište pravo građana Srbije na budućnost i spreče državu da nastavi da se obračunava sa korupcijom i kriminalom, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Miroslav Mišković

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.