SNS:Licemerje Balše Božovića

Izvor: Studio B, 07.Mar.2016, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS:Licemerje Balše Božovića

Gradski odbor SNS-a ocenio da je licemerno da Balša Božović, koji zimuje na Maldivima, govori o bedi građana.

"Podsećamo građane Beograda da je za bedu, beznađe i loš život građana kriva upravo Demokratska stranka, zbog mafijaško-tajkunskih veza, afera i mnogobrojnih lažnih obećanja zbog kojih je preko pola miliona ljudi ostalo bez posla", saopštila je SNS.

Uža specijalnost DS su, ukazuje se, hapšenja, ucene i pritisci u predizbornoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << kampanji.  Iz vladajuće stranke poručuju da ono što DS nudi građanima jeste povratak u prošlost, kriminal i korupciju, povratak u vreme kada su funkcioneri DS kupovali pašnjake,vinograde i oldtajmere, a država i Beograd išli u ambis.

 "Jedini projekti DS su neupotrebljivi Pazl grad i Replika Terazija, propali podzemni kontejneri i namešteni tenderi za rekonstrukciju Bulevar kral?a Aleksandra. Zbog lošeg i bahatog vođenja grada od strane DS, građani su oštećeni za preko 960 miliona dinara", podsećaju napednjaci.

Iz  Gradskog odbora Beograda  SNS-a poručuju da ta stranka želi da se bori za modernu, uređenu i bolju Srbiju i da svaki građanin živi pošteno od svog rada. 
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Maldivi

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.