SNS Kanjiže prvi predali izbornu listu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2016, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS Kanjiže prvi predali izbornu listu

Opštinski odbor SNS-a u Kanjiži saopštio je danas da je prvi predao izbornu listu koja broja 29 kandidata za odbornike.

Na konferenciji za novinare predsednica tog odbora Gizela Crkvenjakov je istakla da je Kanjiža višenacionalna sredina u kojoj većinu stanovništva čine pripadnici mađarske nacionalne zajednice, te da velika podrška listi SNS-a najbolje pokazuje da svi građani Srbije poštuju rad vlade i Aleksandra Vučića.

„Mi danas jasno šaljemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << poruku da samo ujedinjeni možemo učiniti da budemo bliže evropskim standardima življenja i da Kanjiža, Vojvodina i Srbija ponovo budu napredne i bogate kao što su nekad bile", izjavila je Crkvenjakov.

Crkvenjakov se, takođe, zahvalila građanima Kanjiže na velikoj podršci i pozvala ih da izađu na izbore 24. aprila i podrže Srpsku naprednu stranku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.