Izvor: S media, 03.Apr.2011, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Još uvek ni sa kim iz vlasti o izborima (VIDEO)

Vladajuća koalicija još nije pozvala Srpsku naprednu stranku (SNS) na razgovore o datumu raspisivanja parlamentarnih izbora i pripreme za veliki miting opozicije u Beogradu 16. aprila su u punom jeku, izjavio je danas član Glavnog odbora te stranke Marko Đurić.

Đurić je na stranačkoj konferenciji za novinare rekao da SNS ne dovodi u pitanje održavanje velikog beogradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << mitinga za promene.

Pomirenje Nikolića i Koštunice?

Vučić: Miting 16.aprila (VIDEO)

Nikolić: Nisam razgovarao sa Tadićem o izborima

"Činjenica je da Demokratska stranka prihvata da vlada, na čijem je čelu, ne radi dobro, ali moraće da prihvati i političku odgovornost", rekao je Đurić. On je najavio da će SNS, pre mitinga u Beogradu, organizovati poslednji veliki narodni skup za promene 9. aprila u Leskovcu i pozvao gradjane, a pre svega one iz južne Srbije, da ga podrže.

"Građani Srbije imaju najmanje prihode u regionu i plaćaju najskuplje osnovne životne namirnice, a to je danak socijalno neodgovornoj i nepromišljenoj politici vlade", poručio je Đurić, kritikujući pri tom politiku "Elektroprivrede Srbije" i nedavno poskupljenje struje.

On je ponovio protivljenje SNS-a prodaji nacionalne kompanije "Telekom", rekavši da je taj potez vlade neracionalan i nezakonit, kao i da bi doneo štetu gradjanima Srbije.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.