Izvor: Blic, 29.Jan.2024, 06:24

SNS I SPS U FOTO-FINIŠU TRAŽE JOŠ DVA ODBORNIKA Prelazni rok traje još 20 dana, hoće li Beograd dobiti skupštinsku većinu: Šapić se uzda u raskol Nestorovićevog pokreta?

Borba za vlast u prestonici zavisi od prelaznog roka koji će, po svemu sudeći, trajati do 19. februara jer je za tada Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa Grada Beograda, najavio konstitutivnu sednicu skupštine. Raskol u pokretu "Mi, glas iz naroda" otvara mogućnost SNS-u i SPS-u da u foto-finišu nađu još dva odbornika neophodna za skupštinsku većinu s tim što analitičari ne isključuju mogućnost da se vlasti prikloni i neko sa drugih lista.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miloš Pavlović (NPS): Lista „Mi – glas iz naroda“, iako se predstavljala kao opoziciona, pokazala da to nije

Izvor: Danas, 29.Jan.2024

Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miloš Pavlović rekao je da odluka o tome da li će odbornici sa liste "Mi - glas iz naroda" Branimira Nestorovića, podržati u Skupštini grada Beograda Srpsku naprednu stranku (SNS) i Socijalističku partiju Srbije (SPS), zavisi isključivo od Aleksandra...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.