SNS: Građani žele da idu u budućnost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2016, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Građani žele da idu u budućnost

Srpska napredna stranka saopštava da je bar jednom saglasna sa liderom DS Bojanom Pajtićem, i to u tome - da pametni više ne smeju da popuštaju.

"Došlo je vreme da građani više ne popuštaju, već da pošalju u političku istoriju i DS, i njene funkcionere, koji su se 16 godina bogatili preko leđa naroda i koji smatraju da je u Srbiji pravedno samo to da oni budu što bogatiji, a narod što siromašniji", ističe se u saopštenju SNS.

Ta stranka je istovremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << poručila, kako je navela, "osvedočenom lažovu Bojanu Pajtiću i njegovom šefu, Zoranu Živkoviću, i svim ostalim iz novog DOS-a", da su građani odavno prozreli njihove laži i da odlično znaju da njihova politika donosi samo siromaštvo, vladavinu tajkuna, bedu, izolaciju...

"Na sreću građana, u Srbiji je konačno prošlo vreme uništavanja fabrika, ostavljanja ljudi bez posla, nameštanja tendera i pljačkanja državnih fondova, otimanja para namenjenih ugroženima, bolesnima, deci sa smetnjama u razvoju... Građani žele da idu u budućnost, a ne u prošlost", ističe SNS.

Srpska napredna stranka i njen predsednik, Aleksandar Vučić, ulažu maksimalne napore da građani Srbije imaju evropski životni standard, da normalno da žive od poštenog rada u zemlji koja se razvija i napreduje, koja je uređena, u kojoj se grade putevi, pruge, škole i bolnice, i koja uživa veliki međunarodni ugled, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Saglasni smo, pametni više da ne popuštaju

Izvor: B92, 06.Mar.2016

Beograd -- Srpska napredna stranka saopštava da je bar jednom saglasna sa liderom DS Bojanom Pajtićem, i to u tome - da pametni više ne smeju da popuštaju..."Došlo je vreme da građani više ne popuštaju, već da pošalju u političku istoriju i DS, i njene funkcionere, koji su se 16 godina bogatili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.