SNS: Građani hoće drugačiju vlast

Izvor: RTS, 03.Mar.2012, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Građani hoće drugačiju vlast

Građani Srbije hoće drugačiju vlast i mnogo je više onih koji su nezadovoiljni sadašnjim stanjem u zemlji nego onih kojima je dobro, rekao potpredesnik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić uveren je da građani Srbije hoće drugačiju vlast i da je mnogo više onih koji su nezadovoljni sadašnjim stanjem u zemlji, nego onih kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je dobro.

Vučić je na revijalnom košarkaškom turniru "Pobedi izazov", posvećenom osobama s invaliditetom u dvorani "Šumice" u organizaciji te stranke, rekao da će SNS slaviti posle izbora bez obzira na to koji će datum vlast izabrati za njihovo održavanje.

Odgovarajući na pitanja novinara, Vučić je ponovio da smatra da na rezultate izbora datum njihovog održavanja neće imati uticaj.

"Šesti maj, koji se pominje kao jedan od mogućih datuma za izlazak na birališta, neće imati nikakav uticaj na raspoloženje građana i njihovu biračku volju", rekao je Vučić.

Prema Vučićevim rečcima, građani Srbije žele više posla i radnih mesta, bolji standard, borbu protiv korpucije i kriminala.

Vučić je naveo da je uveren da su to teme koje interesuju građane i da, za razliku od običnih građana, "koji čitaju novine u kojima se može pročitati ono što vlast hoće", naprednjaci rade istraživanja, stalno su na terenu među građanima i znaju šta oni žele i čemu streme.

Komentarišući dobijanje statusa kandidata za članstvo u EU, Vučić je rekao da je to dobra odluka za Srbiju koju je "DS pretvorila u partijsko slavlje".

"Oni pokvare sve što može da bude dobro i od toga prave pozorište i to loše", rekao je Vučić.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.