Читај ми!

SNS: Građani hoće drugačiju vlast

Građani Srbije hoće drugačiju vlast i mnogo je više onih koji su nezadovoiljni sadašnjim stanjem u zemlji nego onih kojima je dobro, rekao potpredesnik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić uveren je da građani Srbije hoće drugačiju vlast i da je mnogo više onih koji su nezadovoljni sadašnjim stanjem u zemlji, nego onih kojima je dobro.

Vučić je na revijalnom košarkaškom turniru "Pobedi izazov", posvećenom osobama s invaliditetom u dvorani "Šumice" u organizaciji te stranke, rekao da će SNS slaviti posle izbora bez obzira na to koji će datum vlast izabrati za njihovo održavanje.

Odgovarajući na pitanja novinara, Vučić je ponovio da smatra da na rezultate izbora datum njihovog održavanja neće imati uticaj.

"Šesti maj, koji se pominje kao jedan od mogućih datuma za izlazak na birališta, neće imati nikakav uticaj na raspoloženje građana i njihovu biračku volju", rekao je Vučić.

Prema Vučićevim rečcima, građani Srbije žele više posla i radnih mesta, bolji standard, borbu protiv korpucije i kriminala.

Vučić je naveo da je uveren da su to teme koje interesuju građane i da, za razliku od običnih građana, "koji čitaju novine u kojima se može pročitati ono što vlast hoće", naprednjaci rade istraživanja, stalno su na terenu među građanima i znaju šta oni žele i čemu streme.

Komentarišući dobijanje statusa kandidata za članstvo u EU, Vučić je rekao da je to dobra odluka za Srbiju koju je "DS pretvorila u partijsko slavlje".

"Oni pokvare sve što može da bude dobro i od toga prave pozorište i to loše", rekao je Vučić.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво