SNS: Glas za DS je glas za uništavanje zemlje

Izvor: Blic, 01.Apr.2016, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Glas za DS je glas za uništavanje zemlje

Srpska napredna stranka pozvala je ponovo lidera DS Bojana Pajtića da vrati sve narodne pare koje je opljačkao tokom 16 godina, navodeći da građani dobro znaju da je glas za DS - glas za najmračniju prošlost i uništavanje zemlje.

"Građani Srbije odlično znaju da je glas za Demokratsku stranku - glas za najmračniju prošlost koja je, nažalost, i dalje, ali ne zadugo, sadašnjost za građane Vojvodine, kojima Bojan Pajtić i njegovi saradnici, čitavih 16 godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najbestidnije zavlače ruku u džep i otimaju od svih, pa čak i od dece sa smetnjama u razvoju", navode naprednjaci u saopštenju.

Pajtić: Glas za DS šalje Vučića u prošlost

Oni ocenjuju da je glasanje za DS zapravo, glas za politiku uništavanja vlastite zemlje i osiromašenje naroda zarad ličnog bogaćenja, ali i glas za politiku čiji su osnov, kako kažu, nejbestidnije laži, ulične tuče, vređanje nacionalnih zajednica, rad protiv svoje države na svakom mestu i u svako vreme.

"Građani 24. aprila biraju u kakvoj Srbiji žele da žive - da li u zemlji sa razorenim institucijama, u kojoj funkcioneri DS rade šta hoće, ili u modernoj, uređenoj državi, u kojoj se zna red i vrednuje rad, u kojoj se poštuju institucije, a građani dostojanstveno žive i imaju evropski životni standard", poručuje SNS.

Ta stranka navodi da Pajtić treba da vrati novac iz Razvojne banke Vojvodine, Fonda za kapitalna ulaganja, Fonda za subvencionisanje pogona novih tehnologija, ali i da kaže građanima koliku je proviziju dobio za to što je 35 miliona evra narodnih para poklonio nestojećim firmama svojih prijatelja i poslovnih partnera.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Glas za DS je glas za najmračniju prošlost

Izvor: B92, 01.Apr.2016

Beograd -- SNS je pozvala lidera DS Bojana Pajtića da vrati opljačkane pare, navodeći da građani znaju da je glas za DS glas za najmračniju prošlost i uništavanje zemlje..."Građani Srbije odlično znaju da je glas za DS- glas za najmračniju prošlost koja je, nažalost, još uvek, ali ne zadugo,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.