Petak, 01.04.2016.

16:45

SNS: Glas za DS je glas za najmračniju prošlost

SNS je pozvala lidera DS Bojana Pajtića da vrati opljačkane pare, navodeći da građani znaju da je glas za DS glas za najmračniju prošlost i uništavanje zemlje.

Izvor: Tanjug

Default images

"Građani Srbije odlično znaju da je glas za DS- glas za najmračniju prošlost koja je, nažalost, još uvek, ali ne zadugo, sadašnjost za građane Vojvodine, kojima Bojan Pajtić i njegovi saradnici, čitavih 16 godina, najbestidnije zavlače ruku u džep i otimaju od svih, pa čak i od dece sa smetnjama u razvoju", navode naprednjaci u saopštenju.

Oni ocenjuju da je glasanje za DS zapravo, glas za politiku uništavanja vlastite zemlje i osiromašenje naroda zarad ličnog bogaćenja, ali i glas za politiku čiji su osnov, kako kažu, nejbestidnije laži, ulične tuče, vređanje nacionalnih zajednica, rad protiv svoje države na svakom mestu i u svako vreme.

"Građani 24. aprila biraju u kakvoj Srbiji žele da žive - da li u zemlji sa razorenim institucijama, u kojoj funkcioneri DS-a rade šta hoće, ili u modernoj, uređenoj državi, u kojoj se zna red i vrednuje rad, u kojoj se poštuju institucije, a građani dostojanstveno žive i imaju evropski životni standard", poručuje SNS.

Ta stranka navodi da Pajtić treba da vrati novac iz Razvojne banke Vojvodine, Fonda za kapitalna ulaganja, Fonda za subvencionisanje pogona novih tehnologija, ali i da kaže građanima koliku je proviziju dobio za to što je 35 miliona evra narodnih para poklonio nestojećim firmama svojih prijatelja i poslovnih partnera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: