SNS: Do 14 časova 84 od 185 odbora podržalo Vučića

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Feb.2017, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Do 14 časova 84 od 185 odbora podržalo Vučića

Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je da su danas do 14 časova 84 opštinska i gradska odbora, od ukupno 185, podržala kandidaturu lidera stranke Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Svi navedeni odbori SNS doneli su jednoglasne odluke i uputili apsolutnu podršku Vučiću, "od koga su zahtevali da istraje u borbi za Srbiju i bude kandidat SNS na predstojećim predsedničkim izborima", saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je ta stranka.To su odbori u Senti, Alibunaru, Raški, Žablju, Novoj Crnji, Beočinu, Pančevu, Tutinu, Irigu, Vučitrnu, Gnjilanu, Novom Brdu, Žitištu, Kosovskoj Vitini, Rumi, Arilju, Subotici, Sjenici, Malom Iđošu, Lajkovcu, Bačkoj Topoli, Beogradu i Bajinoj Bašti.

Vučića su podržali i naprednjaci iz Novog Kneževca, Kikinde, Kruševca, Koceljeve, Goraždevca, Kosovske Kamenice, Sečnja, Bojnika, Mionice, Zaječra, Sombora, Varvarina, Zvečana, Ćićevca, Lapova, Kosova Polja, Lipljana, Prištine, Kline, Istoka, Gore, Aleksandrovca, Doljevca, Ade i Gornjeg Milanovca.

Podršku su Vučiću dali i odbori SNS Bački Petrovac, Bačka Palanka, Čoka, Kula, Bač, Kovin, Novi Pazar, Smederevo, Odžaci, Velika Plana, Opovo, Smederevska Palanka, Sremska Mitrovica, Vrbas, Srbobran, Loznica, Aranđelovac, Ub, Plandište, Bela Crkva i Vršac.

Vučića su podržali i odbori SNS Šid, Kanjiža, Temerin, Sremski Karlovci, Bečej, Novi Bečej, Kovačica, Inđija, Apatin, Zrenjanin, Ražanj, Pećinci, Stara Pazova i Novi Sad.

Sednice gradskih i opštinskih odbora održane u okviru pripreme sutrašnje sednice Glavnog odbora stranke.

Predsedništvo SNS u utorak je donelo jednoglasnu odluku da kandidat za predsednika bude Vučić i o tom predlogu Glavni odbor stranke treba da se izjašnjava na sednicu koja je zakazan za sutra u 17.30.

Kasno sinoć pojavili su se još nezvanični navodi da je Tomislav Nikolić odlučio da se ipak ponovo kandiduje za predsednika Srbije.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.