SNS: Đilas nema veze s poštenjem

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2013, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Đilas nema veze s poštenjem

Srpska napredna stranka poručuje Draganu Đilasu "da bi sigurno prihvatili svaki njegov predlog, ali činjenica je da on ne može da se meri ni sa kim".

Dragan Đilas, lider DS-a  

"Kao što Dragan Đilas nema veze sa košarkom, tako nema veze ni sa poštenim radom, ni sa radom uopšte, jer je predsednik Demokratske stranke samo krao u životu, i pljačkao građane Beograda i Srbije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Rezultat Đilasovog 'rada' jeste i onih 38 milijardi, koje je njegova firma stekla od kako je na vlasti", navodi se u saopštenju SNS.

 

Pročitajte sve što smo pisali o Draganu Đilasu OVDE

Srpska napredna stranka danas je, povodom kritika koje je na račun ekonomske politike Vlade Srbije izneo lider Demokratske stranke Dragan Đilas, poručila da kritike ne može da deli neko čiji je jedini rezultat rada pljačka građana Beograda i Srbije.

 

"Kao što Dragan Đilas nema veze sa košarkom, tako nema veze ni sa poštenim radom, ni sa radom uopšte, jer je predsednik Demokratske stranke samo krao u životu, i pljačkao građane Beograda i Srbije", navodi se u saopštenju SNS.

 

Rezultat Đilasovog rada, kako navodi ta stranka, jeste i 38 milijardi koje je njegova firma stekla otkako je on na vlasti.

 

Podsetimo, na današnjoj konferenciji za novinare predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas poručio je lideru naprednjaka i prvom potpredsedniku Vlade Aleksandru Vučiću da će se povući iz košarke ako se Vučić povuče iz privrede i ekonomije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.