SNS: Demokrate svoj nemar pripisuju drugima

Izvor: Press, 09.Okt.2014, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Demokrate svoj nemar pripisuju drugima

Gradski odbor Srpske napredne stranke iz Novog Sada optužio je Demokratsku stranku da svoj "decenijski nemar" pokušava da pripiše drugima i upitao tu stranku gde su nestali "papreno plaćeni, a nikad izgrađeni" bulevari u tom gradu.
Reagujući na današnju kritiku odbornika Demokratske stranke u Skupštini Novog Sada Božidara >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Protića, koji je rekao da na gradilištu Žeželjevog mosta nema nijednog radnika i da odgovorni funkcioneri glumataju, GO SNS Novi Sad je podsetio Protića da je od 2000. do 2012. DS vladala Srbijom.

"S obzirom da je Demokratska stranka u kontinuitetu vladala Srbijom od 2000. do sredine 2012, pitamo ga kako to da mu kao Novosađaninu nikad nije palo na pamet da priupita ministre iz Ðinđićeve, Živkovićeve, Pajtićeve ili Tadićeve vlade zašto u više od 12 godina nisu bar udarili kamen temeljac za Žeželjev most", navodi se u saopštenju.
 



Ta stranka je istakla da su građani Srbije ponovo svedoci lošeg performansa "političkih naturščika i amatera" iz DS, posle čijeg svakog javnog nastupa SNS-u "raste popularnost među građanima".

Jeftinom i ispraznom demagogijom DS očajnički pokušava da sav svoj decenijski nemar za opšte dobro, prezauzetošću ličnim bogaćenjem njihovih funkcionera i ministara, prepiše drugima, navodi se u saopštenju.

GO SNS Novi Sad poručio je demokratama da nastave da se izvinjavaju građanima Novog Sada za sve pljačke, nemar i rasulo koje su, kako se ističe, ostavili za sobom.

Molimo ih da građanima Novog Sada odgovore gde su nestali svi oni papreno plaćeni, a nikad izgrađeni bulevari u Novom Sadu novcima poreskih obveznika i koji drumski razbojnici su proneverili sav taj novac, istakli su naprednjaci.

Kao što je špansko-italijanski konzorcijum izvođača radova "Azvi-Tadei-Horta Koslada" saopštio, radovi na Žeželjevom mostu će biti nastavljeni i završeni, zahvaljujući inicijativi gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića i Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, koje je otklonilo probleme, poručili su iz te stranke.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.