SNS: Delili ekološke bedževe Leskovčanima

Izvor: juGmedia, 09.Jun.2018, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Delili ekološke bedževe Leskovčanima

Predstavnici Savet za ekologiju Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) danas su u centru Leskovca deliili bedževe s ciljem podizanja svesti o očuvanju životne sredine, da se upotreba plastičnih kesa smanji a smeće odlažu tamo gde mu je mesto.

Akcija je sprovedena neposredno iza Svetskog dana zaštite životne sredine, koji se obeležava 5. juna od 1972. godine, a članovi >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << leskovačkog saveta saveta izabrali su, kako je rečeno, današnji dan zbog veće frekvencije ljudi u centru grada.

Savet za zaštitu životne sredine se, iz meseca u mesec, kroz razne akcije, trudi da podigne svest građana o važnosti očuvanja životne sredine. I ovog puta apelujemo na sve građane da čuvaju životnu sredinu, da upotrebu plastičnih kesa svedu na minimum, kao i da smeće odlažu isključivo na mestima koja su predviđena za to jer životnu sredinu moramo sačuvati, pre svega, zbog nas samih, zbog našeg zdravlja, zbog zdravlja naših najbližih kao i zbog onih najmlađih na kojima ovaj svet ostaje“, rekla je prilikom podele bedževa Aleksandra Stojiljković.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.