SNS: Da li Đilas ima obraza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2012, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Da li Đilas ima obraza

BEOGRAD -

Srpska napredna stranka (SNS) upitala je danas predsednika Demokratske stranke (DS) Dragana Đilasa "kako ima obraza i smelosti" da osporava rad sadašnje vlasti, kada je stranka čiji je lider godinama devastirala Srbiju i bogatila se na račun građana.

Sistematski su počistili državnu kasu, a nisu poštedeli ni temelje na kojima bismo mogli kuću ponovo da gradimo, navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << SNS.

Kako je moguće da su u Srbiji svi siromašni, a da je jedino Dragan Đilas uspeo da se obogati i stekne firme, agencije, vile, četvrtinu reklamnog prostora u javnom servisu i ko zna šta još, upitala je SNS.

Jedino čime se hvali, ocenila je SNS, jeste rukovođenje Beogradom, a upravo u glavnom gradu situacija nikad nije bila gora zahvaljujući biznismenu i menadžeru Draganu Đilasu koji je stavio omču oko vrata građanima, zadužujući nas kreditima koje će vraćati i naši unuci.

Naprednjaci su optužili Đilasa da je kreditima Beograđane zadužio za pola milijarde evra, da je postavio nesposobne partijske direktore na čelo javnih preduzeća, kao i da nikad nije odogovorio koliko košta most preko Ade sa pristupnim saobraćajnicama i doržavanje španskih tramvaja.

Nismo čuli ni kako je na rekonstrukciji Bulevara kralja Aleksandra pobedila firma koja je ponudila za trećinu višu cenu, a kamoli priznanje da ima vlasništvo u Presu, dodaje se u saopštenju.

Skandal sa uvođenjem Bus plusa i dodatno uništavanje Gradskog saobraćajnog preduzeća doveo nas je u rizik da u narednim godinama možda i ne budemo imali gradski prevoz, navodi SNS.

Srpska napredna stranka, uprkos onima koji napadaju zalaganja čestitih ljudi, daje najdublju i najiskreniju podršku Vladi Srbije i predsedniku Tomislavu Nikoliću u naporima da od Srbije stvore zdravu, uređenu, modernu i poštenu državu, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.