SNS: DS već treći dan iznosi neistine oko PKB-a

Izvor: Studio B, 23.Mar.2016, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: DS već treći dan iznosi neistine oko PKB-a

Demokratska stranka već treći dan iznosi neistine, saopštio je Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke, povodom tvrdnji lidera beogradskih demokrata Balše Božovića da gradonačelnik namerno obara cenu Poljoprivrednog kombinata Beograd.

"GO SNS sa žaljenjem konstantuje da Balša Božović i DS izuzev letovanja na Maldivima nemaju i ne znaju ništa drugo da rade. Takođe ističemo da, osim laži, obmana i otimanja, DS nema drugi program i da već treći dan iznose >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << neistine, bez ikakvih dokaza", piše u saopštenju.

Naprednjaci ističu da su svojim odgovornim radom uspeli da smanje dug PKB-a, a koji su napravili upravo funkcioneri DS-a, kao što su pokazali da vode odgovornu politiku i brinu o budućnosti svih građana

 
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.