SNS: DS u Alibunaru izgubila vlast

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2015, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: DS u Alibunaru izgubila vlast

Srpska napredna stranka izglasala je danas nepoverenje funkcionerima Demokratske stranke u opštini Alibunar, čime je došlo do promene lokalne koalcije u tom mestu. Lokalnu vlast od danas čine SNS i Socijalistička partija Srbije, koja do danas nije učestvovala u lokalnoj vlasti.

Kako se navodi u saopštenju SNS, ta stranka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je na današnjoj sednici SO Alibunar izglasala novo opštinsko rukovodstvo glasovima 13, od ukupno 19 prisutnih odbornika.

Za novog predsednika opštine izabran je dosadašnji predsednik Skupštine Predrag Belić sa liste SNS, a za njegovog zamenika Milan Ćuruvija sa liste SPS. Za predsednicu SO Alibunar izabrana je Zuzana Đukić sa liste SNS, a za njenog zamenika Dejan Vasiljević sa liste SPS.

"Veliko poverenje u SNS građani su pokazali na nedavno održanim izborima za Savet mesnih zajednica, gde je SNS odnela ubedljivu pobedu, a danas je to poverenje pretočeno u novu vladajuću koaliciju SNS-SPS, čime je Demokratska stranka poslata na margine političkog života u Alibunaru", saopštio je SNS.

Na poslednjim lokalnim izborima ubedljivu pobedu u Alibunaru odneli su kandidati DS, koji su osvojili 12 odborničkih mesta.

SPS je osvojio četiri mandata, SNS tri, DSS dva, koliko i LSV. Skupština u Alibunaru broji ukupno 23 odbornika.

SPS do sada nije učestvovala u

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PROMENA U ALIBUNARU Naprednjaci i SPS preuzeli vlast od demokrata

Izvor: Blic, 18.Jun.2015

U opštini Alibunar danas je na sednici lokalnog parlamenta došlo do promene vlasti koju sada čine Srpska napredna stranka i socijalisti dok su demokrate prešle u opoziciju...Lokalni SNS je saopštio da je na današnjoj sednici Skupštine opštine Alibunar preuzela odgovornost za vršenje vlasti glasovima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.