SNS: DS pokušava da Beograd vrati u prošlost

Izvor: Blic, 02.Jul.2016, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: DS pokušava da Beograd vrati u prošlost

Usled nedostatka bilo kakvog programa i ideje, funkcioneri Demokratske stranke nastavljaju da ubijaju vreme raznim peticijama, do egzotičnih putovanja na Maldive i Brione, saopštio je danas Gradski odbor SNS u Beogradu.

- Sramano je da oni koji su Beograd odveli u ambis, oni koji su oteli milione za propale projekte poput Pazl grada, replike Terazija, podzemnih kontejnera, koje su građani platili više nego što je trebalo, danas pokušavaju manipulacijama, lažima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i raznim spinovanjima, da Beograd vrate u prošlost - navodi se u saopštenju.

Iz SNS poručuju da je vreme vlasti bahatih demokrata prošlost, da su građani jasno to stavili do znanja, jer je DS svuda ubedljivo izgubio.

- Vreme je da shvatite da građani Beograda žele moderan i uređen grad, sa evropskim životnim standardom i novim radnim mestima - zaključuje se u saopštenju.

Ranije danas Gradski odbor Demokratske stranke Beograd saopštio je danas da prikuplja potpise za smenu gradonačelnika Beograda Siniše Malog.

Kako je navedeno u saopštenju, prikupljeno je 25.000 potpisa a akcija će biti nastavljena.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Maldivi

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.