SNS: DS odgovara mržnjom prema svakoj dobroj vesti za Srbiju

Izvor: Blic, 20.Nov.2015, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: DS odgovara mržnjom prema svakoj dobroj vesti za Srbiju

Svaka dobra vest za Srbiju i napredak države je loša vest za Demokratsku stranku, saopštili su danas naprednjaci i još jednom pozvali lidera DS Bojana Pajtića da podnese ostavku.

"Demokrate, kojima je stalo jedino do sebe i do punjenja vlastitih džepova, sasvim jasno i otvoreno pokazuju mržnju prema svakoj dobroj vesti i svakom dobrom rezultatu koji Srbija napravi, predvođena premijerom Aleksandrom Vučićem", navode naprednjaci.

Komentarišući >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << navode funkcionera DS Dragana Šutanovca, koji je upitao zašto Srbija, pored ukidanja ograničenja za delove vazdušnog prostora, nije dobila i relaksaciju Kopnene zone bezbednosti, naprednjaci pitaju šta je Šutanovca sprečavalo da uradi bilo šta pozitivno za građane dok je bio ministar odbrane.

"A što se tiče građevinskih dozvola i legalizacije, pozivamo Dragoslava Šumarca, inače poznatog po zloupotrebama novca u Inženjerskoj komori Srbije, da pita svog stranačkog kolegu, pošto je Šutanovac ekspert za ovu oblast, da mu objasni kako ekskluzivno zemljište na Vračaru može da postane pašnjak i da se po ceni pašnjaka i kupi", navode naprednjaci.

Naprednjaci su pozvali Pajtića da "pod hitno vrati sve narodne pare koje je opljčkao iz vojvođanskih fondova i banaka" i podnese ostavku zbog svih "mahinacija, a posebno zbog toga što je novac krao i od teško obolele dece sa posebnim potrebama".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.