SNS: Čestitamo DS-u na sastavljanju izbornog programa

Izvor: RTS, 29.Nov.2015, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Čestitamo DS-u na sastavljanju izbornog programa

Srpska napredna stranka saopštila je da čestita Demokratskoj stranci što je uspela da sastavi izborni program i "što je uspela da je danas ne napusti nijedan od njegovih pisaca".
"Pitamo ih zbog čega nisu razmišljali o dobrobiti države i građana dok su žarili i palili po Srbiji, otimali narodne pare i pljačkali šta su stigli? A posebno je interesantno da narodu objasne šta ih sprečava da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se odgovorno odnose prema građanima Vojvodine, kojom više od deceniju i po autoritarno vlada Bojan Pajtić?", navodi se u saopštenju SNS-a.
Kako su poručili naprednjaci, istina je da se o Pajtićevim rezultatima ništa ne zna, jer oni i ne postoje, "ali je zato šef vojvođanskog režima veoma poznat po tome što ne dolazi na posao, što namešta poslove i tendere članovima DS-a, što se bogati na razne načine, pa čak i otimanjem novca od dece sa posebnim potrebama, od poplavljenih, siromašnih, ugroženih...".
"Građani odlično znaju da je Demokratska stranka simbol lopovluka, propadanja, pustošenja i propasti Srbije, i to pokazuju na svakim izborima, zbog čega DS danas stoji rame uz rame sa strankama koje se bore za cenzus", dodaje se u saopštenju.
Lider Demokratske stranke izjavio je ranije danas da novi izborni program te stranke nudi građanima nadu i hrabrost i da njime DS objavljuje rat siromaštvu i strahu.
Na sednici Glavnog odbora DS, na kojoj se razmatra predlog novog izbornog programa, Pajtić je rekao da je DS jedina stranka koja ima rešenje za sve probleme u državi, navodeći da su ta rešenja avangardna i hrabra, kao i da su "melem za ljute rane koje postoje u duštvenoj, ekonomskoj, političkoj i drugim oblastima".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.