SNS: Božović da kaže ko će da vrati opljačkano

Izvor: RTS, 21.Jan.2018, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Božović da kaže ko će da vrati opljačkano

Gradski odbor Srpske napredne stranke Beograda poručio je šefu izbornog štaba DS Balši Božoviću da je licemerno što govori o ispumpavanju novca iz gradske kase dok je za vreme vlasti te stranke minus u budžetu dostigao 1,2 milijarde evra.
Umesto što nastavlja sa iznošenjem neistina, GO SNS ga poziva da ispita odakle 300.000 evra na računu sadašnjeg predsednika DS Dragana Šutanovca, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i da objasni ko će narodu i gradu Beogradu da vrati sve što su bivši predsednik DS-a Đilas i njegov pomoćnik Šapić "opljačkali kroz nameštene tendere, vračarske pašnjake i vinograde i basnoslovne dnevnice za službena putovanja", navodi se u saopštenju GO SNS.
Beogradski naprednjaci ukazuju da su Đilas i Šapić "vešti samo u otimanju", navodeći otimanje Pionirskog grada od dece, Pazl gradove na uzurpiranom zemljištu, 650 miliona za rekonstrukciju Bulevara kralja Aleksandra.
"Danas je dug Beograda prepolovljen zahvaljujući odgovornoj vlasti predvođenom Srpskom naprednom strankom, gradska kasa je u plusu za 14 milijardi dinara, smanjena je nezaposlenost za 20.000, a Beograd se ravnomerno gradi i razvija. Danas u Beogradu imamo 1.111 aktivnih gradilišta, uređene fasade, nove parkove i trgove, vrtiće i škole", navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.