SNS: Bez novih ideja na Forumu

Izvor: RTS, 09.Sep.2011, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Bez novih ideja na Forumu

Forum Srbija – EU samo je predstava za građane, rekao je zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić i dodao da na tom skupu nije čuo nijednu novu ideju.

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ocenio je da je Forum Srbija – EU "Prevazilaženje krize, put ka Evropskoj uniji" samo predstava za građane i da na tom skupu nije čuo nijednu novu ideju.

Vučić je na konferenciji za novinare rekao da je pažljivo slušao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << govor predsednika Srbije Borisa Tadića na Forumu, vicepremijera Božidara Đelića i predsednice parlamenta Slavice Đukić Dejanović, ali da od njih nije čuo nijednu novu ideju.

"Lepo je da vam dođe predsednik Evropskog saveta, dobro je da pokažete želju za priključivanjem EU, ali je problem što je to predstava za građane, a istovremeno niko u vladi ne radi ništa", izjavio je Vučić.

Vučić je ocenio da je evropski put važan za Srbiju i njene građane, ali da se stanje u ekonomiji i životni standard neće popraviti dok aktuelna vladajuća koalicija bude na vlasti.

Zamenik predsednika SNS-a tvrdi da je "Tadić obmanuo građane" time što je rekao da je Srbija ostvarila privredni rast, jer kako je rekao, samo u poslednja tri meseca beleži se pad industrijske proizvodnje od 5,7 odsto.

Vučić je rekao da će ta stranka treću godišnjicu obeležiti u Nišu gde će predstaviti platformu i plan, kako je rekao, " za budućnost Srbije", a da je rezultat kojim bi bili zadovoljni na predstojećim izborima "apsolutna pobeda na svim nivoima".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Forum - predstava za građane (VIDEO)

Izvor: S media, 09.Sep.2011

- Forumu Srbija-EU "Prevazilaženje krize, put ka Evropskoj uniji" je predstava za građane - rekao je Aleksandar Vučić i dodao da nije čuo nikakvu novu ideju od članova Vlade Srbije. ..Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić smatra da je Forum Srbija - EU "Prevazilaženje...

Nastavak na S media...

KURIR SENZACIJA NA FORUMU SRBIJA-EU!

Izvor: Kurir, 10.Sep.2011, 08:37

BEOGRAD - Svima se dopada Kurir! Specijalno izdanje Kurira na engleskom jeziku, napravljeno povodom Foruma Srbija-EU, juče se našlo u rukama svakog od učesnika ovog važnog događaja, koji je održan u hotelu „Hajat“ pod pokroviteljstvom predsednika Srbije Borisa Tadića, a u..BEOGRAD - Svima...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.