Читај ми!

SNS: Bez novih ideja na Forumu

Forum Srbija – EU samo je predstava za građane, rekao je zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić i dodao da na tom skupu nije čuo nijednu novu ideju.

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ocenio je da je Forum Srbija – EU "Prevazilaženje krize, put ka Evropskoj uniji" samo predstava za građane i da na tom skupu nije čuo nijednu novu ideju.

Vučić je na konferenciji za novinare rekao da je pažljivo slušao govor predsednika Srbije Borisa Tadića na Forumu, vicepremijera Božidara Đelića i predsednice parlamenta Slavice Đukić Dejanović, ali da od njih nije čuo nijednu novu ideju.

"Lepo je da vam dođe predsednik Evropskog saveta, dobro je da pokažete želju za priključivanjem EU, ali je problem što je to predstava za građane, a istovremeno niko u vladi ne radi ništa", izjavio je Vučić.

Vučić je ocenio da je evropski put važan za Srbiju i njene građane, ali da se stanje u ekonomiji i životni standard neće popraviti dok aktuelna vladajuća koalicija bude na vlasti.

Zamenik predsednika SNS-a tvrdi da je "Tadić obmanuo građane" time što je rekao da je Srbija ostvarila privredni rast, jer kako je rekao, samo u poslednja tri meseca beleži se pad industrijske proizvodnje od 5,7 odsto.

Vučić je rekao da će ta stranka treću godišnjicu obeležiti u Nišu gde će predstaviti platformu i plan, kako je rekao, " za budućnost Srbije", a da je rezultat kojim bi bili zadovoljni na predstojećim izborima "apsolutna pobeda na svim nivoima".

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара