SNP 1389: Uhapsite Đilasa i Čedu!

Izvor: Press, 14.Jan.2013, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNP 1389: Uhapsite Đilasa i Čedu!

 Tekst plakata koji glasi: "Ako sada Srbija stane..." je ustvari citat bivšeg predsednika Demokratske stranke koja je najviše odgovorna za pljačku države, piše u saopštenju SNS 1389.

 
"Sada imamo šansu da zadamo završni udarac onima koji su svih prethodnih dvanaest i više godina radili na uništenju naše ekonomije, privrede, sudstva, time i života države i naroda. Pozdravljamo odluku >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nadležnih državnih organa o pritvaranju Miroslava Miškovića, ali upozoravamo da to nije dovoljno. Mišković označava samo jednu stranu medalje, kupca političke moći, dok su ljudi koji su mu istu prodavali još uvek na slobodi i aktivno se bave politikom", istuču u SNS 1389 i pozivamo srpske pravosudne institucije sistema da izleče državu od bolesti korupcije i pokažu pojedincima da više nikada neće moći da budu iznad države i zakona.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.