SKANDAL U PARAĆINU: Predsednik opštine Saša Paunović zaključao odbornike SNS, nije dozvolio da hitna pomoć donese terapiju dijabetičaru! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 13.Apr.2019, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U PARAĆINU: Predsednik opštine Saša Paunović zaključao odbornike SNS, nije dozvolio da hitna pomoć donese terapiju dijabetičaru! (VIDEO)

Opštinski odbor SNS-a najoštrije je osudio nasilno, fašističko ponašanje Saše Paunovića, koje trenutno sprovodi s grupom od 30 pripadnika obezbeđenja Opštinski odbor SNS-a Paraćin saopštio je da je predsednik opštine Saša Paunović sinoć zaključao odbornike te stranke koji su ušli u prostorije opštine, skinuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ručke sa vrata od prostorija u kojima se nalaze, zaključao toalete i sprečio ih čak i da koriste vodu. Takođe, Paunović nije dozvolio ni da hitna pomoć isporuči lekove, insulin i vodu jednom od zaključanih odbornika, inače dijabetičaru! Opštinski odbor SNS-a najoštrije je osudio nasilno, fašističko ponašanje Saše Paunovića, koje trenutno sprovodi s grupom od 30 pripadnika obezbeđenja."Model fašističkog ponašanja Paunović je očigledno preuzeo od mentora Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića, tako da ovakav čin vandalskog ponašanja ni malo ne iznenađuje. Građani Paraćina godinama trpe torturu Saše Paunovića, lopovluk, bahatost i ostaju bez posla, bivajući konstantno izloženi pretnjama Paunovića i njegovih saboraca, dok se oni na račun države bogate i baškare", kaže se u saopstenju.Paunović očigledno, kako se navodi, radi sve što kažu njegovi mentori Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović, a sve to ide na štetu građana Srbije.PROČITAJTE I: Odbornici SNS nasilno izbačeni iz zgrade Skupštine opštine Stari Grad "Protiv Paunovića koji je opštinu Paraćin pretvorio u svoje privatno vlasništvo već su podnete krivične prijave. Kako bi se napokon sprečio lopovluk Paunovića i njegovih saučesnika, opštinski odbor SNS traži da se istraže pronevere, zloupotrebe i lopovluci Paunovića zbog kojih je uništena opština Paraćin", kaze se u saopštenju.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.