SINIŠA MALI O SNIMKU NA KOME SE VREĐA VUČIĆ Ako opozicija dobije većinu, već sutra ćemo se vratiti na ovakve stvari

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 23:23

SINIŠA MALI O SNIMKU NA KOME SE VREĐA VUČIĆ "Ako opozicija dobije većinu, već sutra ćemo se vratiti na ovakve stvari"

Ministar Mali je dodao da, za razliku od opozicije, SNS vodi pozitivnu kampanju.

Ministar finansija i potpredsednik Vlade Srbije Siniša Mali govorio je o uvredljivom snimku člana SPS-a koji je razrešen funkcije.

Gostujući u emisiji Hit Tvit na Pinku, Siniša Mali je podsetio da opozicija nema nikakav plan ni program, osim napada na Vučića.

- Ogroman novac, desetine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << miliona evra je uloženo u tu negativnu kampanju. Mnogo negativnih stvari ste mogli da čujete o predsedniku i njegovoj porodici, a nikakav program - ukazao je Siniša Mali.

Govoreći o Dejanu Dimitrijevići, sada već bivšem članu SPS-a, koji je na uvredljiv način pevao o Aleksandru Vučiću, Mali kaže da ovo pokazuje da opozicija, ako u sekundi vide da ako mogu da osvoje vlast, oni će to i uraditi.

- Ako oni dobiju većinu, budite sigurni, već sutra ćemo se vratiti na ovakve snimke i ovakve stvari. Kakve su oni projekte uradili, šta su oni izgradili? Na otvaranje stadiona u Loznici nisu imali ništa da kažu. Na 20.000 dinara za penzionere, rekli su da to "otkriva datum izbora". U vezi sa EXPO 2027, kada će Srbija biti domaćin najvećeg svetskog događaja, kritikovali su, a u njihovo vreme pola miliona ljudi je ostalo bez posla. Kritikuju metro, a ni kamena nisu izgradili od njega. Dobili smo najmoderniju železničku stanicu u Evropi, a oni kritikuju, kažu probijeni rokovi. Bili ste toliko godina na vlasti, ni "p" od Prokopa niste napravili - zaključio je Siniša Mali.

On je dodao da, za razliku od njih, oni vode pozitivnu kampanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.