Izvor: Blic, 18.Jul.2023, 12:52

SEDNICA ANKETNOG ODBORA Marinika Tepić predložena za predsednicu, Boško Obradović kaže "ne": Verujem da je ovo dogovor između SNS i SSP

U Skupštini Srbije u toku je prva sednica Anketnog odbora za utvrđivanje činjenica i okolnosti koje su dovele do masovnih ubistava u OŠ "Vladislav Ribnikar" i na teritoriji Smedereva i Mladenovca, u Malom Orašju i Duboni, na kojoj bi trebalo da budu izabrani predsednik i zamenik predsednika ovog tela. Već na samom početku došlo je do razmirica između predstavnika pojedinih opozicionih stranaka.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PROTIVLJENJE, RASPRAVA, APELI I MOLBE Marinika Tepić predsednica Anketnog odbora o masovnim ubistvima, podržali je i poslanici vlasti, Obradović i Bulatović rekli "ne"

Izvor: Blic, 18.Jul.2023

Šefica poslaničke grupe SSP Marinika Tepić izabrana je za predsednicu Anketnog odbora za utvrđivanje činjenica i okolnosti koje su dovele do masovnih ubistava u OŠ "Vladislav Ribnikar" i na teritoriji Smedereva i Mladenovca, u Malom Orašju i Duboni. Ona je izabrana sa 16 glasova "za", dva "protiv"...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.