SDS: SNS i DS su isti!

Izvor: Vranje-online.com, 27.Apr.2015, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDS: SNS i DS su isti!

Vranje je jedan od gradova Srbije u kojima je u ponedeljak SDS održao akciju ”12 meseci vlade, 12 neispunjenih obećanja”, povodom godišnjice formiranja aktuelne Vlade.

Portparol Socijaldemokratske stranke Konstantin Samofalov kaže da je organizovana akcija koja se simbolično zove u ”5 do 12”, jer je poslednji trenutak  da se problemi u Srbiji, a pre svega teški ekonomski problemi,  rešavaju u institucijama, a ne na ulici.

- Ukoliko to ne urodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vranje-online.com << plodom sva politička odgovornost za ogromne problem u ovom društvu biće na premijeru Vučiću.

Mi ne želimo da učestvujemo u demagoškim mitinzima, iIi kontramitinzima koji iscrpljuju nacionalnu energiju i koji ne donose nikakava  konkretna rešenja.

Kada pogledate istu priču iz SNS-a i DS-a  koja prisvaja i kiti se tuđim perjem  za sve ono što je pozitivno uradio Boris Tadić u vreme svog mandata, a sa druge strane  kritikuju ono za šta su sami krivi, postavlja se pitanje koja je razlika između SNS-a I DS-a ?

Mi smo uvereni da te razlike nema, ovi mitinzi i  kontramitinzi koje oni organizuju su manifestacije koje isključivo služe odbrani vlasti, pokrajinske i  republičke – kazao je u Vranju Samofalov.

Članovi Socijaldemokratske stranke razgovarali su u Vranju sa građanima o neispunjenim obećanjima Vlade i konkretnim rešenjima koja nudi SDS.

Izvor: OK Radio
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Vranje-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vranje-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vranje-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.