SCENA U PROGRAMU UŽIVO KOJU NIKO NIJE OČEKIVAO: Šapić ogolio neznanje voditeljke Nove S (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 10:19

SCENA U PROGRAMU UŽIVO KOJU NIKO NIJE OČEKIVAO: Šapić ogolio neznanje voditeljke Nove S (VIDEO)

Povod za gostovanje bio je najavljeni dogovor između SPAS-a i SNS-a

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić gostovao je danas u emisiji "Probudi se" na televiziji NovaS i bio gost novinarke Nevene Madžarević.

koju predvodi Aleksandar Vučić i njihovo ujedinjavanje u jednu političku stranku.

Lider SPAS-a istakao je tom prilikom da glasače nije izneverio, kao i da njegova partija ima velikih sličnosti sa politikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srpske napredne stranke i da je to jedan od razloga zbog čega se odlučio na ujedinjenje sa SNS.

- Ko god je glasao za mene zbog mojih političkih stavova, zbog onoga što sam govorio i radio, ono što je ostalo iza mene, toga nisam izneverio jer nisam promenio ni jedan moj politički stav. Mi smo bili alternativa SNS, ali sa istim ili sličnim političkim stavovima. Ja i sada ulaskom u SNS ću dati pečat svom radu na svoj način. Nećemo se utopiti u SNS jer su naši pogledi na život i politički stavovi dovoljno snažni - kaže Šapić.

Tokom gostovanja voditeljka je lidera SPAS-a želela da pita kako komentariše izveštaje međunarodnih organizacija povodom slobode medija u Srbiji, međutim usred živog programa desila se nesvakidašnja scena. Naime, voditeljka Nevena Madžarević želela je da oštrim pitanjem poremeti lidera SPAS-a, međutim on je to dočekao spremno i krenuo sa svojim pitanjima.

Pogledajte kako je to izgledalo:

- Ta analiza slobode medija ne dolazi samo iz Evropskog parlamenta, dolaze i iz drugih međunarodnih organizacija, Fridom hausa, Reportera bez granica... - započela je Nevena pitanje.

Aktuelni predsednik opštine Novi Beograd je tada rešio da prekine voditeljku i upitao je: Šta je Fridom haus?

- Molim - uzvratila je zbunjena voditeljka.

- Šta je Fridom haus? - ponovio je pitanje Šapić.

- Pa, Fridom haus... međunarodna organizacija - rekla je zbunjeno voditeljka, ali Šapić je nastavio sa pitanjima:

- Čija je to organizacija? - upitao ju je opet.

- Pa, zašto mi postavljate pitanje - uz osmeh pokušala je voditeljka da se izvuče iz nezgodne situacije.

- Pa, ako hoćemo da se referišemo na neku organizaciju, onda moramo da vidimo njen kredibilitet i vidimo čija je ta organizacija. Čija je Fridom haus organizacija? - rekao je Šapić voditeljki Neveni Madžarević.

- Pa, vi to sad meni postavljate pitanje - nastavila je zbunjena voditeljka.

Ipak, ova nelagodna scena za voditeljku završila se uz Šapićev komentar:

- Ako ne znate, ja ću vam reći - zaključio je lider SPAS-a i prešao na sledeća pitanja, očigledno ne želeći da dodatno otežava voditeljki, koja nije mogla da se izbori sa njegovim pitanjima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ujedinjenje SNS-a i SPAS-a uzdrmalo političku scenu: Šapić kandidat za GRADONAČELNIKA Beograda?

Izvor: Blic, 07.Maj.2021

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić iznenadio je pre dve večeri javnost najavom da će se SNS ujediniti sa strankom Aleksandra Šapića. Iako se nakon junskih izbora dosta spekulisalo o saradnji te dve stranke i Šapićevoj budućoj ulozi, Vučić je odlučio da obavesti javno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.