SAMO DA VIŠE NE BUDE PREVARE KO ORGANIZUJE PROTEST Vladimir Đukanović razotkrio prave MOTIVE opozicije

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 20:13

"SAMO DA VIŠE NE BUDE PREVARE KO ORGANIZUJE PROTEST" Vladimir Đukanović razotkrio prave MOTIVE opozicije

Narodni poslanik SNS-a oglasio se putem društvene mreže Twitter.

Narodni poslanik i visoki funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović oglasio se na Tviteru i istakao da je sada očigledno da je protest politički i da nikakav narod ništa ne organizuje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Samo da više ne bude prevare ko organizuje protest.

Dakle, nikakav narod ništa ne organizuje, već je sve preuzeo jedan deo opozicije koji ima čak i štab iz kojeg rukovodi protestom.

Dakle, sada je očigledno da je protest politički, sa jasnim političkim ciljevima određenih opozicionih stranaka i dobro je da su maske pale.

Tako da svako od vas ko je u zabludi da protest organizuje narod spontano, neka ne bude više u zabludi - napisao je Đukanović na Tviteru.

Само да више не буде преваре ко организује протест. Дакле, никакав народ ништа не организује, већ је све преузео један део опозиције који има чак и штаб из којег руководи протестом. Дакле, сада је очигледно да је протест политички, са јасним политичким циљевима одређених… pic.twitter.com/50vrJEdob7

— Владимир Ђукановић 🇷🇸 (@adv_djukanovic) May 17, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.