Izvor: Danas, 06.Feb.2023, 19:05

Ružić: Kritike SPS-a neutemeljene, najbolje da Vučić i Dačić porazgovaraju

Ministar prosvete i funkcioner Socijalističke partije Srbije Branko Ružić rekao je danas da ne vidi utemeljenje u kritikama da SPS flertuje sa opozicijom, koje su na račun njegove partije izneli lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić i predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić, i ocenio da je SPS uvek vodila državotvornu politiku.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ružić: Kritike SPS-a neutemeljene, najbolje da Vučić i Dačić porazgovaraju

Izvor: Beta, 06.Feb.2023

Ministar prosvete i funkcioner Socijalističke partije Srbije Branko Ružić rekao je danas da ne vidi utemeljenje u kritikama da SPS flertuje sa opozicijom, koje su na račun njegove partije izneli lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić i predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić, i...

Nastavak na Beta...

Cvijetin Milivojević: Tinjajući sukob SNS i SPS ne gledati fatalistički

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Feb.2023, 12:46

Politikolog Cvijetin Milivojević izjavio je danas da "tinjajući sukob" Srpske napredne stranke (SNS) i Socijalističke partije Srbije (SPS) ne treba gledati fatalistički, ocenjujući da postoji niz mogućnosti za raspetljavanje tog sukoba.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Branko Ružić o odnosu SPS sa SNS: Državnom politkom se bave Vučić i Dačić

Izvor: Danas, 07.Feb.2023

Ministar prosvete i potpredsednk SPS Branko Ružić nije želeo da komentariše odnose SNS i SPS, zbog kojih je predsednik naprednjaka Aleksandar Vučić najavio mogućnost novih izbora.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.