Ružić: Granitno čvrsta saradnja SPS i SNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2020, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružić: Granitno čvrsta saradnja SPS i SNS

Strateška opredeljenost Socijalističke partije Srbije (SPS) jeste saradnja sa Srpskom naprednom strankom (SNS) u vezi sa svim vitalnim državnim ciljevima i u praksi se vidi da su na Srbija i interes njenih građana na prvom mestu, izjavio je potpredsednik SPS-a Branko Ružić.

U intervjuu za današnje "Večernje novosti", on je podsetio da će dve najjače stranke vladajuće koalicije na izbore izaći na dve liste, ali da nije isključeno da će negde na lokalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nivou nastupiti udruženo.

"U strateškoj ravni, saradnja dva predsednika i naše dve stranke je granitno čvrsta i daje vrlo jasne i pozitivne rezultate u svim sferama društvenog, političkog, bezbednosnog i privrednog života naše zemlje", istakao je Ružić, koji je i ministar državne uprave i lokalne samouprave.

On je takođe rekao da očekuje generacijsku obnovu stranke, kako na parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima, tako i na partijskim izborima posle izbora.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.