Rusvaj u Skupštini Srbije! Obradović davio kravatom poslanika SNS, držao skandalozan plakat!

Izvor: BKTV News, 26.Okt.2017, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusvaj u Skupštini Srbije! Obradović "davio" kravatom poslanika SNS, držao skandalozan plakat!

Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović danas je u Skupštini Srbije "povukao" za kravatu poslanika SNS Marka Atlagića i dobio opomenu od predsednice parlamenta Maje Gojković.

Obradović je u delu sednice kada poslanici postavljaju pitanja vladi "zaradio" opomenu zbog "davljenja", a na prenosu se videlo da je Atlagiću povukao kravatu uvis, nakon čega su se obojica smejala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
Palma žestoko prokomentarisao poslanike u Skupštini Srbije!

Gojković je uputila izvinjenje prisutnima u sali jer prisustvuju lošem performasnu, a prethodno je Obradovića zamolila da fizički ne ugrožava poslanike.

FOTO: Vikipedija

Ubrzo mu je izrekla i drugu opomenu i to, kako je rekla, zbog "glupiranja", a treću je "zaradio", jer je, kako je objašnjeno, "udarao" poslanika Ðorđa Vukadinovića "papirom po glavi".

Naime, Obradović je držao plakat "Vučić, brat, kumovi, lopovi" koji je kasnije pokazao i novinarima na pres konferenciji.

Aleksandar Martinović, šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke, u Skupštinu Srbije danas je doneo fotokopiju indeksa predsednika te partije i predsednika Republike Aleksandra Vučića kako bi pokazao poslanicima da je predsednik Srbije završio Pravni fakultet s prosečnom ocenom 9,44.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

BAHATOST BEZ PREMCA: BOŠKO OBRADOVIĆ MALTRETIRAO POSLANIKE U SKUPŠTINI SRBIJE!

Izvor: RTV Pink, 27.Okt.2017, 09:55

Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović danas je u Skupštini Srbije "povukao" za kravatu poslanika SNS Marka Atlagića i dobio opomenu od predsednice parlamenta Maje Gojković.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.