Rodoljub Šabić: Martinović zna samo da laže i vredja

Izvor: Beta, 03.Okt.2018, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodoljub Šabić: Martinović zna samo da laže i vredja

Poverenik za informacije od javnog značaja Rodolju Šabić izjavio je za "Danas" povodom optužbi šefa poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandra Martinovića da je potrošio na službena putovanja 1,35 miliona dinara, da "Martinović radi jedino što ume da radi - svesno i namerno laže i prostački vredja"."I to uvek radi. Uostalom upamtite, nije bio davno, on je blato prosipao i po ljudima kojima je poltronski služio ili sad služi. I opet će, ako bude trebalo. Svi znaju da će, ako ga tužim zbog providnih laži i prostakluka, on kukavički da se sakrije iza poslaničkog imuniteta", rekao je Šabić.   
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Šabić: Martinović je bedni, lažljivi lupež

Izvor: Danas, 03.Okt.2018

Povodom novih optužbi koje je juče izneo šef poslaničke grupe SNS-a Aleksandar Martinović na račun Rodoljuba Šabića, poverenik za naš list kaže da Martinović radi jedino što ume da radi - svesno i namerno laže i prostački vređa. Članak Šabić: Martinović je bedni, lažljivi lupež se...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.