Radulović: Dosta je bilo ne ulazi u koalicije

Izvor: RTS, 13.Mar.2016, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulović: "Dosta je bilo" ne ulazi u koalicije

Predsednik pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović izjavio je da će od sutra krenuti u prikupljanje potpisa za izbornu listu, kao i da ta stranka neće ulaziti ni u kakve koalicije za predstojeće izbore.
Saša Radulović je na drugoj skupštini stranke ocenio daće ona sigurno preći cenzus i da ima šansu da ostvari dvocifren razultat.

"Na nivou države imamo oko šest odsto podrške, a u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Vojvodini i više. Na izborima je važno da SNS i Aleksandra Vučića spustimo ispod 48 odsto podrške. Zato želimo da motivišemo građane koji su zasićeni politikom i da ih ubedimo da nisu svi isti", rekao je Radulović novinarima.
Radulović je ocenio da će kampanja biti duga, kao i da će Pokret do kraja meseca prikupiti neophodan broj potpisa za izbornu listu.
"Cilj pokreta je da od Srbije napravi zemlju u kojoj se lepo i rado živi", naveo je lider pokreta Dosta je bilo.
Upitan zašto Pokret neće ulaziti u koalicije, Radulović je kazao da stranka koja ne može samostalno da osvoji cenzus ne treba da postoji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radulović: Dosta je bilo od sutra kreće u prikupljanje potpisa

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Mar.2016

Predsednik pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović izjavio je danas da će od sutra krenuti u prikupljanje potpisa za izbornu listu, kao i da ta stranka neće ulaziti ni u kakve koalicije za predstojeće izbore...Radulović je na drugoj skupštini stranke ocenio daće ona sigurno preći cenzus i da...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.