Radomir Nikolić na predizbornom mitingu SNS

Izvor: juGmedia, 18.Nov.2013, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radomir Nikolić na predizbornom mitingu SNS

LESKOVACSrpska napredna stranka (SNS) održaće sutra predizborni miting u Leskovcu, na kome će govoriti i visoki funkcioner te stranke Radomir Nikolić.

Miting je danas na konferenciji za novinare  najavio Milan Stamenković, zamenik šefa mladih naprednjaka >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u Leskovcu.

On je rekao da se skup održava povodom izbora za članove saveta leskovačkih mesnih zajednica, koji će se održati u nedelju 24. novembra.

Miting je najavljen za 15 sati u centralnom gradskom parku.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Predizborni miting SNS u Leskovcu

Izvor: Blic, 19.Nov.2013, 17:12

Predsednik Izvršnog odbora SNS Radomir Nikolić poručio je na jučerašnjem predizbornom mitingu SNS u Leskovcu kandidatima te stranke za članove saveta mesnih zajednica da građani od njih ne očekuju posao, već rešavanje komunalnih problema...- Građani znaju da ne možete da im pružite posao,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.