R.Nikolić: Ne postoje nikakvi moji ljudi

Izvor: B92, 25.Sep.2015, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

R.Nikolić: Ne postoje nikakvi moji ljudi

Funkcioner SNS Radomir Nikolić izjavio je, povodom pisanja tabloida, da će one koji već godinama čekaju na raskol u SNS, po ko zna koji put morati da razočara.

Nikolić, koji je predsednik Izvršnog odbora stranke, istakao da u toj stranci "ne postoje nikakvi njegovi ljudi".

"Uzalud među Nikolićima tražite onoga koji će napasti Vučića", rekao je Nikolić u intervjuu za "Politiku".

"Beogradski tabloidi me svakog dana uredno informišu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da neko negde skuplja neku većinu za moju smenu, nema potrebe za tim, jedan mig Aleksandra Vučića bio bi dovoljan da odem, a do tada će morati da sačekaju", poručio je Nikolić.

Predsednik IO SNS i gradonačelnik Kragujevca osvrnuo se i na optužbe opozicije da u tom gradu nikada nije bilo gore nego sada.

"Neozbiljno je tvrditi nakon 18 godina vlasti da je za katastrofu u gradskom komunalnom sektoru kriv neko ko je tu 10 meseci. Argumenti opozicije su toliko smešni i do te mere vređaju inteligenciju Kragujevčana, da mi ne planiramo neku posebnu kampanju za lokalne izbore", rekao je Radomir Nikolić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Nikolići neće napasti Vučića"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2015

Predsednik Izvršnog odbora SNS Radomir Nikolić izjavio je, povodom pisanja tabloida, da će one koji već godinama čekaju na raskol u SNS, po ko zna koji put morati da razočara, ističući da u toj stranci "ne postoje nikakvi njegovi ljudi"..."Uzalud među Nikolićima tražite onoga koji će napasti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.