Promenjen predsednik opštine Žitorađa

Izvor: Blic, 14.Jun.2017, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promenjen predsednik opštine Žitorađa

Dosadašnji predsednik opštine Žitorađa Slađan Mladenović razrešen je danas te dužnosti, a na njegovo mesto izabran je Ivan Stanojević, takođe predstavnik Srpske napredne stranke (SNS).

Smena predsednika opštine usledila je na inicijativu 11 odbornika SNS u lokalnom parlamentu Žitorađe.

Za tu odluku glasalo je 24 odbornika od ukupno 31 koliko broji lokalni parlament.

Skupština je izabrala Jelenu Stošić za novog vršioca dužnosti direktora Direkcije za izgradnju opštine Žitoradja, Dragana Stojanovića za vršioca dužnosti direktora Narodne biblioteke i Dejana Petrovića za vršioca dužnosti direktora Sportske hale.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Smena u Žitorađi: SNS zamenio predsednika

Izvor: Mondo, 14.Jun.2017

Dosadašnji predsednik opštine Žitorađa, Slađan Mladenović, razrešen je danas te dužnosti a na njegovo mesto izabran je Ivan Stanojević...Foto: Ilustracija MONDO..Obojica predsednika su članovi Srpske napredne stranke (SNS), a smena je usledila na inicijativu 11 odbornika SNS u lokalnom parlamentu...Za...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.