Promene u Skupštini Srbije: Marković preuzima vođenje Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 16:03

Promene u Skupštini Srbije: Marković preuzima vođenje Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

Poslanik SNS Aleksandar Marković ubuduće će biti predsednik skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove, odlučeno je danas na sednici tog tela.

Marković je poručio da će Odbor za odbranu i unutrasnje poslove nastaviti da obavlja svoju funkciju u skladu sa zakonom i poslovnikom o radu.

- Trudiću se da u narednom periodu nastavimo sa jačanjem nadzorne uloge parlamenta kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je reč o ministarstvima odbrane i unutrašnjih poslova. Insistiraću da se nastavi dobra praksa iz prethodnog saziva kada su resorni ministri najčešće lično podnosili informacije o radu ministarstva Odboru za odbranu i unutrašnje poslove - rekao je Marković.

Naveo je da je takva praksa dobra prilika da narodni poslanici, članovi odbora, na najbolji način budu informisani o stanju bezbednosti kao i svim drugim pitanjima iz delokruga rada tog odbora.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.