Promene u Šidu, vlast formirale SNS, SPS i DSS

Izvor: Blic, 30.Avg.2012, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promene u Šidu, vlast formirale SNS, SPS i DSS

Srpska napredna stranka saopštila je danas da je u Šidu formirala lokalnu koaliciju sa Socijalističkom partijom Srbije i Demokratskom strankom Srbije, čime je došlo do promene vlasti u tom gradu.

- Srpska napredna stranka saopštava da je voljom većine odbornika došlo do promene vlasti u Skupštini opštine Šid, koju je predvodila Demokratska stranka, nakon formiranja lokalne koalicije između predstavnika SNS, SPS i DSS - navodi SNS.

Za predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << opštine izabran je naprednjak Nikola Vasić, za njegovog zamenika Srđan Malešević iz DSS, a za predsednika Skupštine opštine Brana Mauković iz SPS-a, navodi se u saopštenju Okružnog odbora SNS za južnu Bačku.

Povezane vesti: Novi Sad: Postignut dogovor o većini, novi gradonačelnik biće Miloš Vučević Sutra promena vlasti u Smederevskoj Palanci Spreman scenario za rušenje vlasti Na vlasti u Pančevu SNS, SPS, URS i DSS CeSID danas daje konačnu procena rezultata izbora
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.