Premijer ima podršku 56 odsto građana: Da li će biti mesta za sve koalicione partnere u Skupštini?

Izvor: B92, 02.Sep.2015, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer ima podršku 56 odsto građana: Da li će biti mesta za sve koalicione partnere u Skupštini?

Uporno je ponavljao da ne moraju svi da ga vole, kad ono ispade da premijera i te kako voli 56 odsto punoletnih građana Srbije. Ali ima on i veće obožavatelje od glasača. To su koalicioni partneri SNS-a, Ljajić, Drašković, Ilić, Vulin i ostali, kojima ne pada na pamet da sa nekim drugim idu na izbore.

Politički analitičar Đorđe Vukadinović ne smatra ovakva politička kretanja iznenađujućim. Kako nam je rekao ovakva situacija i stav koalicionih partnera je zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << toga što žele da “umarširaju na vrata Skupštine“.

Sada se postavlja pitanje šta će mu koalicioni partneri kada on sam ima 56 odsto podrške građana?

“Aleksandar Vučić nije humanista, ni filantrop, niti je SNS humanitarna organizacija. Svako od njih se nečime služi“, rekao je za Bulevar B92 Vukadinović.

Da li će biti mesta za sve kaolicione partnere, saznajte u prilogu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.