Predsedništvo SNS - jedina tema izbori FOTO,VIDEO

Izvor: Mondo, 14.Feb.2017, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsedništvo SNS - jedina tema izbori FOTO,VIDEO

Vrh Srpske napredne stranke održao je sednicu Predsedništva, čija je jedina tema bila predstojeći predsednički izbori.

Na sednici je za kandidata za predsednika izabran premijer i lider stranke Aleksandar Vučić.

Sednica je počela nešto posle 16 časova u sedištu stranke na Novom Beogradu, i trajala je sat vremena. Bila je zatvorena za javnost.

Sednici su prosustvovalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pored premkijera i funkcioneri stranke Jadranka Joksimović, Zorana Mihajlović, Bratislav Gašić, Maja Gojković, Marko Đurić, Goran Knežević, Miloš Vučević, Radomir Nikolić i drugi.

Vučić nije, pri dolasku u sedište stranke davao izjave za novinare, kao ni članovi Predsedništva koji su pristizali na sednicu.



Izvor: Tanjug

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da će građani večeras od premijera Aleksandra Vučića saznati ko će biti kandidat Srpske napredne stranke za predsednika Srbije ili će to saznati sutra.

Mandat aktuelnom predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću ističe 31. maja.

Izbori za predsednika Srbije treba da budu raspisani početkom marta, odnosno 90 dana pre isteka mandata Tomislavu Nikoliću.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sednica Predsedništva SNS-a

Izvor: RTS, 14.Feb.2017

U sedištu Srpske napredne stranke održana je sednica Predsedništva SNS-a. . Lider SNS-a Aleksandar Vučić stigao je nešto pre 16 časova u sedište Srpske napredne stranke...Pored lidera naprednjaka, sednici predsedništva...

Nastavak na RTS...

Završena sednica Predsedništva SNS!

Izvor: BKTV News, 14.Feb.2017

Sednica Predsedništva SNS počela je danas nešto posle 14 časova u sedištu stranke na Novom Beogradu, a biće zatvorena za javnost...Funkcioneri stranke počelli su da pristužu desetak minuta pre najavljenog početka sedncie, a lider stranke i premijer Srbije Aleksandar Vučić pojavio se oko 16...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.