Vučić u Helsinkiju: Predsednik se sastao sa šefom Evropske narodne stranke

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u Helsinkiju: Predsednik se sastao sa šefom Evropske narodne stranke

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić, sastao se jutros u Helsinkiju sa predsednikom Evropske narodne stranke (EPP) Žozefom Dolom.

Vučić u Helsinkiju boravi povodom održavanja Samita EPP, na kojem će biti danas izabran nosilac liste te stranke na izborima za Evropski parlament sledeće godine.

Kandidati za to mesto su aktuelni šef frakcije EPP >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Manfred Veber i bivši finski premijer Aleksander Stub.

Predsedniku Srbije su sinoć, na Samitu šefova drzava i vlada iz redova EPP, upućene pohvale za ekonomske rezltate koje je postigla Srbija.

Govor predsednika Srbije dobio je najveći aplauz, a nemačka kancelarka Angela Merkel rekla je da se Vučić na dnevnom nivou bori za stabilnost Balkana.

Pratite nas i na instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dug sastanak Vučića sa "najmoćnijim partijskim čovekom u celoj Evropi"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2018

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić istakao je danas da bi bilo dobro za ceo region Zapadnog Balkana da evropski narodnjaci dobiju većinu mesta u Evropskom parlamentu na idućim izborima, jer onda i dalje postoji predvidivost, neka vrsta sigurnosti i zna se šta...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.