Predsednik Srbije danas slavi rođendan: Za prošli jubilarni pokloni su pristizali sa svih strana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 11:02

Predsednik Srbije danas slavi rođendan: Za prošli jubilarni pokloni su pristizali sa svih strana (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas puni 51. godinu. Rođen je 5. marta 1970. u Beogradu.

Građani Srbije, zvaničnici širom sveta, članovi SNS, Vlade Srbije i ostali čelnici u političkom životu Srbije danas upućuju rođendanske čestitke predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a šta je ove godine dobio na dar ostaje nam da sačekamo i vidimo. Do tada, možemo se osvrnuti na ranije poklone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
 Osnovnu školu završio je u Novom Beogradu, zatim Zemunsku gimnaziju a diplomirao je na Pravnom fakultetu. Otac je troje dece. Dužnost predsednika Republike Srbije vrši od 2017. godine.

Otkad je u vrhu domaće političke scene videli smo da je za rođendane dobijao raznovrsne poklone a uvek je naglašavao da su mu najdraži darovi knjige.

Prošle godine za "okrugao" 50. rođendan dobio je originalni poklon - bakljadu, zatim čoko-čestitku, a prethodna slovačka ambasadorka redovno mu je na današnji dan u Predsedništvo donosila doboš-tortu!

Najlepši poklon najverovatnije je bio rasni šarplaninac Pako, brat Paše kog je Vučić svojevremeno poklonio Putinu kao velikom ljubitelju pasa.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iznenađenje za Vučića

Izvor: B92, 05.Mar.2021

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas puni 51 godinu...Predsednik Srbije, kako navode mediji pozivajući se na saznanja dobijena od njegove savetnice za medije Suzane Vasiljević, ni ove godine neće ostati bez poklona koje će mu najbliži saradnici uručiti tokom današnjeg dana..."Svake...

Nastavak na B92...

ČESTITKE STIŽU SA SVIH STRANA: Štefanek uputio Vučiću rođendansku poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021

Predsednik Srbije slavi 51. rođendan...Zvaničnici širom sveta, članovi SNS, Vlade Srbije i ostali čelnici u političkom životu iz naše države danas upućuju rođendanske čestitke predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću...Večeras (20.00) u Pireju Olimpijakos čeka Zvezdu, a i jedan i drugi klub...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.