Predsednik Opštine Lebane podneo ostavku

Izvor: JužneVesti.com, 28.Nov.2017, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Opštine Lebane podneo ostavku

Dosadašnji predsednik Opštine Lebane i član Srpske napredne stranke Zoran Ilić, kako je za Južne vesti potvrdio predsednik skupštine Srđan Jović, podneo je ostavku. Kako je navedeno, u pitanju su lični razlozi, a na njegovo mesto predložen je Ilićev zamenik, takođe iz SNS-a, Ivan Bogdanović.

Kako objašnjava Jović, Ilić je već neko vreme najavljivao odlazak i pričao da je njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << posao ipak Veterinarska stanica, u čijem je podizanju, kako kaže, Ilić imao veliki udeo. Prema još nepotrvđenim informacijama, Ilić bi trebalo da obavlja funkciju v.d. direktora Veterinarske stanice u Lebanu.

Na Ilićevo mesto trebalo bi da dođe njegov dosadašnji zamenik Ivan Bogdanović, koji je predložen za to mesto.

Skupština je zakazana za četvrtak i tada ćemo sve zvanično saznati - rekao je Jović.

S obzirom na to da ovim prestaje i mandat zameniku predsednika opštine, doći će pomeranja u ovoj vladalačkoj strukturi. Zavisno od toga, kako je rekao Jović, da li će dosadašnji zamenik predsednika skupštine biti zamenik predsednika opštine, popunjavaće se ta mesta.

Ova mesta verovatno će, kako je kazao Jović, popuniti neko iz redova Srpske napredne stranke.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.