Izvor: Piplmetar.rs, 28.Maj.2023, 19:31

Pre poziva na dijalog, Vučić objavio i video o orlovima i vranama

Nova.rsdanas 16:43

Printskrin SNS/Tviter
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić okačio je na svoj Instagram nalogu „buducnostsrbijeav“ video o orlu i vranama.
Kako je naveo, video je dobio od „jednog Krajišnika“, njemu poznatog. „Dopalo mi se. Hvala mu. Pogledajte, možda se i vama svidi“.
U videu autor priča o orlu i vranama, a nepoznati muški glas čita priču:
„Ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << jedna priča o orlu i vranama. Kažu kad njega vrane napadnu, odleti toliko visoko, ne brani se nikako. Tako da one same otpadnu, jer one ne mogu dostići njegovu visinu. Pouka ove priče je – brate moj, gledaj samo naprijed, jer svojim uspjehom ćeš uništiti svoje dušmane. Idi toliko visoko da tvoji dušmani, će sami otpasti“.
Ubrzo nakon što je postavio taj post, na Instagramu se oglasio i sa još jednom porukom. On je naveo da je bilo mnogo toga što nas je u prethodnim nedeljama delilo i razdvajalo, te da je „vreme da se ujedinimo i da zajedno rešavamo probleme“.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Povezane vesti
Najnovije
Politika



Opširnije
Izvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.