Potpuno otvaranje kafića i restorana za koji dan, Vučić proglašava pobedu nad koronom

Izvor: Luftika.rs, 28.Apr.2021, 17:10

Potpuno otvaranje kafića i restorana za koji dan, Vučić proglašava pobedu nad koronom

Mozzart kladionice su danas svoje zaposlene obavestile da se uskoro očekuje početak rada kafića te da se zaposleni pripreme za dugo očekivno popuštanje mera. Valja skinuti prašinu sa espreso aparata jer će šank ponovo da radi.
U dokumentu koji su poslali svojim zaposlenima, navedene su sve stavke koje zaposleni treba da obave jer će, kako Mozzart predviđa, kafići uskoro biti potupuno otvoreni, bez ograničenja rada na bašte.
Druge nezvanične informacije potvrđuju da je predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << SNS Aleksandar Vučić već spremio bilborde u kojima proglašava pobedu nad koronom u Srbiji. Masovno postavljanje bilborda u kojima se veliča Vučićeva pobeda nad koronom je planirano za prvu polovinu maja.
Podsećamo, Mozzart kladionice su od svojih zaposlenih zahtevale da se vakcinišu, jer imaju informaciju, da će objekti u kojima radi vakcinisano osoblje moći neometano da rade.
Ponovo, Mozzart zna nešto što mi ne znamo, a odakle im takvo saznanje, pitamo se.. Možda su na direktnoj liniji sa Kriznim štabom?
Foto: Privatna arhiva Ugostitelji željno iščekuju popuštanje mera i potpuno otvaranje ugostiteljskih objekata, posebno onih koji nemaju baštu. Prema Mozzartu, to nas očekuje uskoro!
Mozzart kladionice ucenile zaposlene obaveznim vakcinisanjem: Ili vakcinacija ili zatvaramo uplatna mesta
 

Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.