Izvor: Luftika.rs, 28.Maj.2020, 21:32

Poštari morali da prekinu godišnji odmor da bi delili SNS pisma

Visoki funkcioneri SNS-a u Nišu su svojim zaposlenima, poštarima, naredili da prekinu svoje odmore i vrate se obavezama kako bi podelili partijski izborni promo materijal, prenosi portal Direktno.rs.
– Nadređeni me je pozvao i zamolio da prekinem odmor kako bih podelio pisma. Još nekoliko kolega je takođe prekinulo odmore. Konkretno, ja sam prekinuo na jedan dan i podelio pisma, jer imam manji reon, ima onih koji su i na više dana – rekao je poštar ovog jugoistočnog grada >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Srbije (ime poznato redakciji portala Direktno.rs).
O ovom slučaju oglasila se i članica Stranke slobode i pravde, Jelena Milošević.
U Nišu su poštarima prekinuli odmore i zvali ih na posao kako bi podelili SNS propagandni materijal. Posebno kontrolišu podelu tih pisama.
Jer SNS je iznad svega.
— Jelena Miloševic (@JelMilosevic) May 27, 2020

– U Nišu su poštarima prekinuli odmore i zvali ih na posao kako bi podelili SNS propagandni materijal. Posebno kontrolišu podelu tih pisama. Jer SNS je iznad svega – napisala je ona na svom Tviter profilu.
Monstrume i lažovu: Baka (97) cepa Vučićevo pismo i baca ga u WC šolju (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.